tiistai 17. heinäkuuta 2012

Röyttä - saunojen saari

Koti alkaa lähestyä. Me nousimme aamuvarhaisella, kun lähdimme kohti Röyttää ollaksemme siellä ajoissa ottamassa eskaaderia vastaan. Tiesimme Ukkoskan ja Vieteri-Ankan jo lähteneen. Matka on reissun pisimpiä legejä, mutta hyvässä tuulessa jouduimme hyvissä ajoin apujoukoiksi lohisopan jakeluun ja saunan lämmityksiin.

Lohikeittoa riitti kaikille ja hyvin maistui. Ruotsalaiset ovat mukavia ja kohteliaita, heille Röyttä näytti todella parhaat puolensa. Saarta oli siistitty, varmasti mukana oleville koirillekin oli ilo ulkoilla saaressa. Tarjolla oli myös seurojen kaikki saunat, joten kerrankin ei tarvinnut jaella saunavuoroja tai odotella omaansa. Runsaasti kehuja ja kiitoksia saimme osaksemme, olkaamme niistä iloisia.

Erityiskiitos kuuluu Iin meriseuran aktiivisille jäsenille ja heidän perheilleen, toki kaikilla seurojen majoilla oli pantu paikat kuntoon. Röyttähän on meille monelle veneilijälle sydäntä lähellä, joten oli kuin olisi kotiansa esitellyt.

Riemuliiterissä oli tarjolla veneilyaiheinen elokuva ja karaokea. Ruotsalaiset olivat jälleen aktiivisempia osallistujia ja hyvä niin.

/Ritva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti