Tämä töreläinen perinneherkku tunnetaan maailmalla myös nimellä pasta all’amatriciana.
2 pkt pekonia
1 kokonainen kuivattu chili
2 tlk tomaattimurskaa
2,5 dl kuivaa valkoviiniä
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
150 gr raastettua parmiggianoa tai pecorinoa
500 gr spaghettia
Pilko chili ja paista sitä hetki öljyssä. Lisää pilkottu pekoni. Kun
se on paistunut kypsäksi lisää viini. Alkoholin haihduttua lisää
tomaattimurska ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin tunti.
Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää puolet juustoraasteesta. Keitä
spaghetti ja sekoita joukkoon kastike ja loput juustoraasteesta.
Sekoita pasta tasaiseksi.
2 pkt pekonia
1 kokonainen kuivattu chili
2 tlk tomaattimurskaa
2,5 dl kuivaa valkoviiniä
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
150 gr raastettua parmiggianoa tai pecorinoa
500 gr spaghettia
Pilko chili ja paista sitä hetki öljyssä. Lisää pilkottu pekoni. Kun
se on paistunut kypsäksi lisää viini. Alkoholin haihduttua lisää
tomaattimurska ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin tunti.
Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää puolet juustoraasteesta. Keitä
spaghetti ja sekoita joukkoon kastike ja loput juustoraasteesta.
Sekoita pasta tasaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti