maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kemin keisarisalaatti

Toinen kylmä ja ruokaisa matkasalaatti.

Puolisen kiloa maustamattomia broilerinpaloja
Puolikas varhaiskaali
Tomaatteja
Kurkkua
Leipäkrutonkeja
Kurpitsansiemeniä
Caesar-kastiketta
Parmiggianolastuja
Voita
3 valkosipulin kynttä
1 tl oliiviöljyä
Pippuria
Suolaa

Kuullota murskatut valkosipulit voissa, lisää broilerinpalat ja mausta ne kypsänä suolalla ja pippurilla. Pilko varhaiskaali, tomaatit ja kurkku. Lisää jäähtyneet broilerit salaattiin. Sekoita joukkoon caesar-kastike ja juustolastut. Paista kurpitsansiemeniä öljyssä ja mausta suolalla, kun ne ovat saaneet aavistuksen väriä ja alkavat poksahdella. Lisää siemenet ja krutongit salaattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti